Wat is een betalingsdrempel?

Een betalingsdrempel, ook wel bekend als uitbetalingsdrempel, verwijst naar het minimumbedrag dat een affiliate moet verdienen voordat hij of zij in aanmerking komt voor een uitbetaling of commissie van een affiliatenetwerk of adverteerder.

Dit mechanisme is ontworpen om de administratieve last te verminderen, zowel voor affiliates als voor het affiliatenetwerk of de adverteerder. In plaats van bij elke kleine verdienste een betaling te verwerken, wordt een betalingsdrempel ingesteld om ervoor te zorgen dat affiliates een bepaald niveau van inkomsten bereiken voordat een uitbetaling wordt gedaan.

Hoe werkt het:

  1. Verdiensten opbouwen: Affiliates genereren commissies door verkeer te leiden naar de website van adverteerders en bij te dragen aan conversies, zoals aankopen. Naarmate deze commissies toenemen, bouwen ze hun verdiensten op.
  2. Betaling aanvragen: Zodra een affiliate het vastgestelde betalingsdrempelbedrag bereikt, kan hij of zij een uitbetalingsverzoek indienen bij het affiliatenetwerk of de adverteerder.
  3. Uitbetaling: Zodra het uitbetalingsverzoek is goedgekeurd, wordt het verdiende bedrag uitbetaald aan de affiliate volgens de afgesproken betalingsmethode, zoals bankoverschrijving of PayPal.

Belangrijke aandachtspunten:

Het instellen van een betalingsdrempel helpt bij het efficiënt verwerken van uitbetalingen en zorgt ervoor dat affiliates daadwerkelijk een aanzienlijk bedrag verdienen voordat een betaling wordt gedaan.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.