,

Als beheerder van een Facebookpagina, groep of Business Manager speel je een cruciale rol in het beheren van de online aanwezigheid van je merk. Maar wat als je nieuwe beheerders wilt toevoegen of oude beheerders wilt verwijderen? Dit kan een verwarrend proces lijken, maar maak je geen zorgen, want we zijn hier om je te helpen. In deze uitgebreide handleiding leren we je stap voor stap hoe je beheerders kunt toevoegen en verwijderen op Facebook. Van de basisprincipes tot geavanceerde tips, we hebben alles wat je nodig hebt om je beheerdersrol te beheren. En als je extra hulp nodig hebt, staat GroeiGenie klaar om je te ondersteunen bij elke stap van dit proces. Laten we beginnen!

Wat is een Facebook Beheerder en Waarom Zijn Ze Belangrijk?

Een Facebook beheerder is een persoon die is gemachtigd om de inhoud en instellingen van een Facebookpagina, groep of Business Manager te beheren. Ze hebben de mogelijkheid om berichten te plaatsen, reacties te beantwoorden, instellingen te wijzigen en andere beheerstaken uit te voeren. Beheerders zijn essentieel omdat ze helpen bij het beheer van de online aanwezigheid van een merk en bij het bevorderen van betrokkenheid en interactie met de doelgroep.

Wie Kan Beheerder Worden en Wanneer Hebben We Beheerders Nodig?

Beheerders kunnen zowel individuen als bedrijfspartners zijn. Je hebt beheerders nodig wanneer je verantwoordelijkheden wilt delen, bijvoorbeeld als je meerdere mensen toegang wilt geven tot het beheren van je pagina, groep of Business Manager. Ook wanneer je een team hebt dat verantwoordelijk is voor contentcreatie, klantenservice en andere taken, is het toevoegen van beheerders een slimme zet.

Hoe Voeg Je een Beheerder Toe op Facebook?

  1. Facebookpagina: Ga naar de pagina-instellingen, selecteer “Paginarollen” en typ de naam of het e-mailadres van de persoon die je wilt toevoegen. Kies de juiste rol (bijv. beheerder, redacteur, moderator) en klik op “Toevoegen”.
  2. Facebookgroep: Ga naar de groepsinstellingen, klik op “Leden” en zoek naar de persoon die je wilt toevoegen. Klik op “Toevoegen als beheerder” naast hun naam.
  3. Facebook Business Manager: Ga naar “Bedrijfsinstellingen”, klik op “Mensen” en selecteer “Mensen uitnodigen”. Voer het e-mailadres in van de persoon die je wilt toevoegen en kies de juiste rol.

Hoe Verwijder Je een Beheerder van Facebook?

  1. Facebookpagina: Ga naar de pagina-instellingen, klik op “Paginarollen”, zoek de persoon die je wilt verwijderen en klik op “Verwijderen”.
  2. Facebookgroep: Ga naar de groepsinstellingen, klik op “Leden”, zoek de persoon die je wilt verwijderen en klik op “Verwijderen uit groep”.
  3. Facebook Business Manager: Ga naar “Bedrijfsinstellingen”, klik op “Mensen”, zoek de persoon die je wilt verwijderen en klik op “Verwijderen”.

Waarom Kiezen voor GroeiGenie?

Het beheren van beheerders op Facebook kan complex zijn, vooral als je meerdere pagina’s, groepen en Business Managers beheert. GroeiGenie biedt expertise en begeleiding om ervoor te zorgen dat je beheerdersrol op Facebook soepel verloopt. Ons team van experts staat klaar om je te ondersteunen bij het toevoegen en verwijderen van beheerders en bij al je vragen over Facebookbeheer.


Als beheerder ben je de spil in het beheer van je Facebookpagina, groep en Business Manager. Ben je klaar om je beheerdersrol te optimaliseren? Ontdek hoe GroeiGenie je kan bijstaan bij het beheren van je online aanwezigheid en het vinden van succes op Facebook!

Heb je vragen over het toevoegen of verwijderen van beheerders op Facebook? Of heb je hulp nodig bij het beheren van je sociale media strategie? Neem vandaag nog contact op met GroeiGenie en laat ons je ondersteunen bij het bereiken van je Facebook doelen!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.